Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kinderen mogen gratis mee in openbaar vervoer

Algemeen

REGIO - Kinderen mogen deze maand gratis mee in het openbaar vervoer in Flevoland (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel. “In de herfstvakantie een dagje eropuit met de (klein)kinderen? Neem eens de bus of trein”, klinkt de uitnodiging van Ervaar het OV.

In de hele maand oktober reizen kinderen gratis met de bus en regionale trein. Per e-ticket reizen maximaal drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis mee met een betalende volwassene, die 18 jaar of ouder is. Van maandag tot en met vrijdag is het e-ticket geldig na 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

Het gratis e-ticket online is te bestellen via ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Mensen kunnen er ook meerdere keren gebruik van maken, want het ticket is onbeperkt te bestellen. Bekijk alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/kinderengratis.  

Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Twents, Blauwnet en RRReis

Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe acties, aanbiedingen en abonnementen voor de bus en trein, kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.

Enrico Kolk